ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänks ha blottat sig bland badgäster – mammans fiffiga foto viktig bevisning

Fredrik Samuelson · 15 Nov 2018
Uppdaterad 16 Nov 2018
Mannen misstänks för blottning. En kvinna tog en bild på honom och när polisen kom till platsen togs en ansiktsbild.

Mannen misstänks för blottning. En kvinna tog en bild på honom och när polisen kom till platsen togs en ansiktsbild. Foto: Polisen


Mannen misstänks ha blottat sig på stranden för tre kvinnor. Som bevisning har åklagaren foton som en av kvinnorna tog på mannen.

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen misstänks ha blottat sig och onanerat inför tre kvinnor när han låg och solade i shorts på en badstrand vid en sjö utanför Stockholm i slutet av maj.

”Jag blev väldigt provocerad, arg och irriterad”, säger en mamma i polisförhör och förklarar att hon därför tog en bild på mannen.

Bilden är nu en del i åklagarens bevisning.

– Det är en väldigt bra stödbevisning för deras berättelser, säger assistentåklagare David Brissman-Toplak.

Nekar till brott

En polispatrull larmades till platsen och mannen avvisades från stranden. Han åtalades för sexuellt ofredande och dom väntas inom kort.

Mannen förnekar brott. I förhör har han berättat att han haft muskulära problem och problem med sin höft och ljumske och att han därför lagt sig avsides och stretchade, samt masserat ljumsken.

”Det ser inte bra ut”

Han förtydligar också att han hela tiden haft sina shorts på sig och att det han ”hållit på med på stranden kanske sett sinnesjukt ut, men det har inte varit uppsåtligt att skada någon annan eller väcka obehag”.

”Det ser inte bra ut, hur har jag varit omedveten om detta?” säger mannen i förhör när han får se bilder.

klar

Artikellänk är kopierad

Fredrik Samuelson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro