ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänks ha gömt sig i landningsstället – hittades död på tak

Emmelie Wallroth · 19 Jun 2015
Uppdaterad 19 Jun 2015
British Airways och polisen utreder nu den ovanliga och tragiska händelsen.

British Airways och polisen utreder nu den ovanliga och tragiska händelsen. Foto: TT/AP


Två män misstänks ha varit fripassagerare på ett plan från Sydafrika till Storbritannien. En av männen har hittats död på ett tak i London, rapporterar brittiska medier.

klar

Artikellänk är kopierad

Det var på torsdagen som en man hittades död på ett tak i Richmond i närheten av flygplatsen Heathrow i London, rapporterar BBC.

Polisen utreder nu om mannen fallit från ett flygplan efter att tillsammans med ytterligare en man ha gömt sig i landningsstället. Planet skulle landa på Heathtrow och hade lyft från Johannesburg i Sydafrika – en resa på omkring elva timmar.

Den andre mannen hittades allvarligt skadad och nedkyld i landningsstället och vårdas nu på sjukhus. Enligt BBC uppger polisen att det inte är bekräftat att båda männen ska ha varit fripassagerare på planet, men att man nu utreder händelsen.

Ingen av männen är i nuläget identifierade.

”Vi arbetar nu tillsammans med Metropolitanpolisen och myndigheterna i Johannesburg för att försöka säkerställa vad som hänt kring den här ovanliga händelsen”, skriver British Airways i ett uttalande enligt BBC.

En liknande händelse inträffade i september 2012 då en man som gömt sig i landningsstället på ett plan mellan Angola och London föll från planet och landade på en gata i London.

klar

Artikellänk är kopierad

Emmelie Wallroth
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro