ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänks ha suttit inlåsta i tio år

Aron Andersson · 19 Jul 2013
Uppdaterad 19 Jul 2013

Fyra män kan ha hållits under fängelselika förhållanden, en av dem i över tio år. Polisen gjorde fyndet i ett igenspikat garage.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen i Houston har hittat fyra äldre män i ett hus som påminde om en fängelsecell. En av männen påstår att han varit i huset i över tio år. Omständigheterna är fortfarande oklara.

Polisen larmades till platsen 08:30 lokal tid och var tvungna att bryta sig in genom dörren som spikats fast. På insidan beskrivs rummet som en fängelsecell, rapporterar ABC News.

Rummet var smutsigt och hade inga möbler, enligt tv-kanalens rapportering. Tre av männen kunde inte gå och fick köras till sjukhus. Den fjärde mannen var i något bättre tillstånd. Enligt polisen ska det bo tre kvinnor och en man i 40-årsåldern i huset. Mannen har gripits, men exakt vad han misstänks för är fortfarande oklart.

Till nyhetskanalen ska en av männen ha sagt att han bott i huset i nästan sex månader, och att han inte känt något behov att flytta, även om levnadsförhållandena varit katastrofala. – En av dem verkar tro att han plockats upp från gatan för att bo här. Mot cigaretter, öl och en plats att bo har han lämnat över sitt socialbidrag, säger en polis till tv-kanalen.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro