ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt bordell kan ha funnits i tio år

Jonas Andersson · 27 Feb 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011
Den 59-åriga kvinnan har pekats ut som Malmös bordellmamma. I går inleddes kopplerirättegången mot henne och två andra kvinnor vid Malmö tingsrätt. 

Den 59-åriga kvinnan har pekats ut som Malmös bordellmamma. I går inleddes kopplerirättegången mot henne och två andra kvinnor vid Malmö tingsrätt. 


Tre kvinnor åtalas för koppleriverksamhet

klar

Artikellänk är kopierad

SEXUELLA TJÄNSTER. Den 59-åriga bordellmamman bakom det numera riksbekanta massageinstitutet Solsippan i Malmö anlände med huvudet inlindat i en scarf för att undvika pressens kameror vid rättegången i går. Hon är åtalad vid Malmö tingsrätt för att under perioden november 2004 till februari 2005 ha förmedlat sexuella tjänster. Men skumraskverksamheten misstänks i själva verket ha pågått i ett tiotal år. – Sedan mitten av 90-talet har det kommit in tips om att det var en förtäckt bordell. Det var en nagel i ögat på polisen. Spaningarna började år 2000, sa åklagare Mats Svensson under gårdagens rättegång.

I telefonsamtal som polisen avlyssnat erbjuder kvinnan sig att ha sex med sina massagekunder. Prostitution är inte olagligt i Sverige, men kvinnan bjuder även ut andra kvinnors sexuella tjänster, vilket utgör koppleribrott. I ett av de avlyssnade telefonsamtalen ville en taxichaufför från Småland ha sex med två kvinnor. Bordellmamman sa att det skulle gå bra – hon skulle ta sin massagekollega till hjälp.– Hon har jättestora fina boppar, säger hon på bandet som spelades upp under rättegången i går.

Den 59-åriga kvinnan tillbakavisade kopplerianklagelserna. Enligt henne själv har hon ljugit i telefonsamtalen.– Jag sa snuskiga saker för att vi behövde massagekunder.Åklagaren frågade om hon själv sålt sexuella tjänster.– Jag svarar inte på det, sa hon.De löspenisar, herrtidningar, kondomer och piskor som påträffades vid husrannsakan på Solsippan, hävdar hon är hennes privata sexattiraljer.

Två kvinnor till, 38 och 43 år, står åtalade i kopplerihärvan. De har agerat receptionister på Solsippan och åklagaren hävdar att de har bokat in sexträffar mellan männen och massöserna.Ett tjugotal män har erkänt att de köpt sex på Solsippan. Rättegången fortsätter på fredag.

klar

Artikellänk är kopierad

Jonas Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro