ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt gruppvåldtäkt på Hisingen

Leif Oldenburg · 17 Dec 2013
Uppdaterad 18 Dec 2013

En 14-årig flicka har anmält att hon blivit drogad och våldtagen av minst två män i en lägenhet på Hisingen. Våldtäkten ska ha inträffat under luciahelgen.

klar

Artikellänk är kopierad

Flickan har berättat för polisen hur hon träffade flera män i övre tonåren vid en spårvagnshållplats på Hisingen. Hon bjöds på en cigarett och blev genast yr i huvudet. Enligt flickan togs hon sedan med till lägenheten och kläddes av naken varefter minst två av männen ska ha utnyttjat henne sexuellt.

Flickan har lämnat bra signalement till polisen och uppgett att männen var i 18-årsåldern eller något äldre. Däremot har hon inte kunnat namnge någon av de misstänkta gärningsmännen.

– Vi vet att det har förekommit att personer blivit bjudna på spetsade cigaretter, säger Dan Windt, chef för narkotikaroteln, till GT.

Enligt polisen är det annars vanligast att unga kvinnor som utnyttjas sexuellt först bjuds på drinkar spetsade med drogen GHB.

klar

Artikellänk är kopierad

Leif Oldenburg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro