ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt koppartjuv ramlade ner i hål

Filip Joelsson · 28 Feb 2018
Uppdaterad 28 Feb 2018
En man hittades i ett tre meter djupt hål på Hisingen i Göteborg. Enligt polisen misstänks han nu för olaga intrång.

En man hittades i ett tre meter djupt hål på Hisingen i Göteborg. Enligt polisen misstänks han nu för olaga intrång. Foto: IBL


En man i 50-årsåldern ramlade ner i ett tre meter djupt hål vid en byggarbetsplats på Hisingen i Göteborg. Tidigare uppgifter gjorde gällande att han ramlat ner i en brunn.

klar

Artikellänk är kopierad

En man i 50-årsåldern hittades av en slump i ett tre meter djupt hål vid en byggarbetsplats på Hisingen i Göteborg på måndagsmorgonen. En förbipasserande hörde ljud från platsen och kallade på räddningstjänsten, skriver Göteborgsposten.

Tidigare uppgifter gjorde gällande att 50-åringen ramlat ned i en brunn. Men under dagen ändrade göteborgspolisen uppgifterna till att olyckan i själva verket inträffat i ett hål på en byggarbetsplats där en trappa ska byggas ned till ett källarutrymme.

– Fastighetsskötaren hade lagt en stor plåtbit över ett hål på den här platsen som så småningom ska få en trappa ner till en källare. När han flyttade på den här plåtbiten så trillade han ner, säger Thomas Fuxborg, presstalesperson för polisen i Region Väst, till Göteborgsposten.

Mannen, som enligt polisens misstankar var där i jakt på koppar, kunde räddas efter att ha tillbringat en timme nere i mörkret. 50-åringen fördes till Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, och hans tillstånd uppges vara stabilt, enligt Göteborgsposten.

Han är nu misstänkt för olaga intrång.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro