ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt man kan ha fångats på film

TT · 7 Okt 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

Foto: SCANPIX


klar

Artikellänk är kopierad

Polisen har ett nytt spår i utredningen kring den 29-åriga kvinna som är anmäld försvunnen i Gällivareområdet. Det handlar om en man som kan finnas på en övervakningsfilm från en bensinstation.Den saknade kvinnan besökte bensinmacken i Töre i Norrbotten vid lunchtid fredagen den 12 september och köpte en smörgås. Smörgåspappret har återfunnits i kvinnans bil som påträffades vid Stenbron utanför Gällivare.

Vid samma tillfälle handlade en man varor i bensinmacken. Det är han som nu är ett hett spår för polisen, som misstänker att kvinnan utsatts för ett brott.

Alla som handlade i bensinstationen registrerades av en övervakningskamera. Problemet är att filmen i övervakningskameran bara sparas i tre dagar. Hårddisken där bilderna lagras har därför skickats till experter i Norge och polisen hoppas att de ska kunna få fram bilderna på mannen, uppger Sveriges Radio Norrbotten.

Alla som handlade med kontokort har polisen kunna identifiera, men den aktuelle mannen som handlade med kontanter är helt okänd för polisen.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro