ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt pedofil jagas för barnarov

Metro · 10 Aug 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

En man med gulaktigt långt hår, buskigt skägg och en mörkblå eller svart van-liknande bil jagades i går i Skåne efter att han lurat med sig en sjuårig flicka in i sin bil i tisdags eftermiddag. – Vi har inte fått någon träff i dag, säger Anders Kristersson, inre befäl på Malmöpolisen, till Metro.

LURADE IN FLICKAN I BILEN Under förevändningen att leta efter en bortsprungen hundvalp lurade mannen först in den sjuåriga flickan i ett buskage, därefter in i hans bil. Mannen fick flickan att sätta sig på golvet framför passagerarsätet, så att hon inte skulle synas genom fönstret, skriver Sydsvenskan.se. Han ska även ha tagit på flickans arm och nacke medan de var i bilen. Mannen släppte flickan efter att ha hållit henne i bilen i en dryg timme, uppger SVT:s Sydnytt. – Jag tror att det var min dotters förtjänst – hon är väldigt frågvis och har säkert pratat en massa med honom. Just nu är jag väldigt tacksam för det, säger flickans pappa till Sydsvenskan.se. Den efterspanade mannen är misstänkt för människorov och sexuellt ofredande.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro