ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt våldtäkt på kyrkogård – brottsoffret minderårig

Filip Joelsson · 5 Maj 2018
Uppdaterad 5 Maj 2018
Polisen spärrade på lördagen av en kyrkogård i Östervåla i Heby kommun, efter en misstänkt våldtäkt på minderårig.

Polisen spärrade på lördagen av en kyrkogård i Östervåla i Heby kommun, efter en misstänkt våldtäkt på minderårig. Foto: IBL/Wikimedia Commons.


Polisen har spärrat av en kyrkogård i Östervåla efter en misstänkt våldtäkt på en minderårig. Ingen gärningsman ska ännu ha gripits.

klar

Artikellänk är kopierad

Polisen spärrade på lördagen av en kyrkogård i Östervåla i Heby kommun, efter en misstänkt våldtäkt, skriver polisen på sin hemsida.

Brottsoffret är en minderårig, och händelsen ska ha inträffat för några dagar sedan. Ännu har ingen gripits misstänkt för brottet.

– Vi har ingen frihetsberövad eller gripen. Vi är beroende av vad den tekniska utredningen kan ge, samt vad vi kan få ut från förhöret, säger Linda Wideberg, presstalesperson vid polisen, till SVT.

Enligt polisen råder försvårande omständigheter kring den tekniska utredningen.

– Vi har genomfört en teknisk undersökning på platsen, vilket har försvårats av att det har skett utomhus. Nu fortsätter utredningen med förhör med målsägande, säger Linda Wideberg.

klar

Artikellänk är kopierad

Filip Joelsson
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro