ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt våldtäkt på massagesalong

Aron Andersson · 31 Jan 2014
Uppdaterad 31 Jan 2014

En man i 50-årsåldern misstänks ha våldtagit en kvinnlig kund på hans massagesalong. Han ska dessutom ha gjort sig skyldig till sexuellt ofredande i fem ytterligare fall.

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen äger ett massageinstitut i Göteborg och häktades under fredagen efter att ha gripits tidigare i veckan. De misstänkta övergreppen ska ha skett i salongen under pågående massage, skriver GP.

– Vi tror att fler kvinnor kan ha drabbats av den här brottsligheten, att det existerar ett mörkertal. För utredningens skull är det viktigt för oss att komma i kontakt med ytterligare offer, i den mån det finns några, säger kammaråklagare Stefan Lind till tidningen.

Den första anmälan kom från en kvinna som tyckte att mannen uppträtt olämpligt och tafsat på kroppsdelar som inte borde ingått i massagen. Före sin anmälan var hon i kontakt med Branschrådet Svensk Massage som uppmanade henne att anmäla mannen. Kvinnorna är i 20-30-årsåldern och den anmälda våldtäkten ska ha skett den 24 september förra året.

– Mannens inställning är att han nekar till alla anklagelser, säger Stefan Lind till GP.

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro