ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Misstänkt våldtäkt under Summerburst – skedde "någonstans i publiken"

Hugo Ewald · 11 Jun 2017
Uppdaterad 11 Jun 2017
En 34-årig man är anhållen.

En 34-årig man är anhållen. Foto: Christine Olsson/TT


En anmälan till polisen har kommit in till polisen om en våldtäkt som skulle ha ägt rum i anslutning till festivalen Summerburst, som under helgen ägde rum på Gärdet i Stockholm.

klar

Artikellänk är kopierad

En misstänkt våldtäkt ska ha ägt rum under lördagkvällen i Stockholm. Den misstänkta våldtäkten ska ha ägt rum i samband med festivalen Summerburst som ägt rum på Gärdet i Stockholm under helgen. Ingen är ännu gripen.

En 34-årig man ska enligt TT anhållits misstänkt för våldtäkten, som ska ha skett ”någonstans i publiken”. Det säger Annika Collin, pressansvarig vid Åklagarmyndigheten, till TT. Mannen anhölls vid fyratiden under söndagsmorgonen.

Polisen har fått in flera anmälningar om sexuellt ofredande som ska ha ägt rum i samband med festivalen. Totalt har tre personer gripits misstänkta för brotten.

”Vi har haft en väldigt hög närvaro av vakter och polis under hela festivalen, och enligt polisens information så har samtliga misstänkta gripits vilket i detta sammanhang är positivt och ganska ovanligt”, säger Anders Boström, festivalansvarig för Summerburst vid Live nation, i ett skriftligt uttalande till TT.

Texten uppdateras.

klar

Artikellänk är kopierad

Hugo Ewald
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro