ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

MMAFIN: Björn Borg invigde ny konceptbutik i Malmö

Stockholm Johan Darin · 28 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Björn Borg invigde igår sin nya konceptbutik i Malmö. Den blir startskottet för att varumärket Björn Borg äntrar en ny era med egendesignade butiker över hela Europa. Tennislegendarens namn har under snart ett årtionde kikat upp över folks byxlinningar, medan han själv duckat för medias enträgna frågor om skatteproblem och bucklor till salu. - Mode är skitkul, jag är inget modelejon men på mina resor har jag alltid tyckt att det varit intressant att se hur folk klär sig, säger Björn Borg och ser sig om i lokalen. Hur känns det att ditt namn sitter på så många mäns kalsonger? Ha ha. Jag är stolt. Det roligaste med det här är responsen jag får från människor. Den nya butiken, är en halvtimme innan öppning, ett virrvar av hantverkare och folk från företaget som lägger den sista touchen. Södertäljesonen avbryts under intervjun för att skriva en autograf åt en anställd och verkar inte berörd av spektaklet. Inom tennis var han en individualist som definierades som motpolen till den koleriske John McEnroe. När han pratar om varumärket Björn Borg framhäver han gång på gång lagspelet. - Det är roligt att jobba med teamet mot en gemensam målsättning. Det är mycket duktiga människor involverade i det här.

JOHAN DARIN [email protected]

Bildtexter 0018: Björn Borg har kalsonger med sitt namn på sig varje dag 0029: Björn Borg invigde igår sin nya konceptbutik i Malmö 0023: Varumärket Björn Borg expanderar 9961: Tennislegendarens namn har i snart ett årtionde varit namnet över många kilars byxlinning 9962: Metros reporter träffade Björn Borg i hans nya butik

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Johan Darin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro