ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

MMANOJ: Moonbabies: Hallå där...

Stockholm Johan Darin · 20 Sep 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Carina Johansson från bandet Moonbabies som fått med sin låt War on Sound på soundtracket till femmans serie Greys´s Anatomy.

Ni är inte första svenska band som har en låt med i en populär amerikansk dramaserie. Är det här nya sättet för band att slå igenom? Jag vet inte om man kan se det så. Vi är mer kända i USA än i Sverige. Men alla sätt man kan höras på är skitbra. Vi når en helt ny publik som kanske får upp ögonen för vår musik.

Har teve-serier tagit över MTV´s roll? Det är inte lika stort med MTV längre. War on Sound hamnar på soundtracket till Grey´s anatomy nu och deras förra soundtrack sålde jättebra så det är stort.

Hur kändes det att höra er låt i serien? Det kändes jättebra. Jag har inte följt serien och det är lite synd. Det hade varit coolt om jag följt serien, då hade känslan kanske varit ännu häftigare.

Svensk pop och amerikanska dramaserier. Varför funkar de så bra tillsammans? Det kommer så mycket bra musik från Sverige.

JOHAN DARIN [email protected]

Bild: finns på www.moonbabiesmusic.com

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Johan Darin
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro