ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

MMANOJ NÖJESPANELEN 21 APRIL

Stockholm Annika Anjou · 8 Maj 2006
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

•En japansk filmdistributör hävdar att den är först i världen med doftfilm. I morgon är det premiär. Vilken film vill du se om - med dofteffekter?

•Filminstitutet mfl uppmärksammar synden inom svensk film i USA. "I am curious swedish" är titeln på en svensk filmretrospektiv som visas i Los Angeles nu. Flipp eller flopp?

•Moderna museets chef, Lars Nittve, vill ha extra statspengar för att göra samlingen mer jämlik och köpa in fler kvinnliga konstnärers verk. Vad tycks?

•Vad får man inte missa i skånskt nöjesliv i helgen? ----------------------------------------------------------------------- Tor Billgren, radioman och konstredaktör på Nöjesguiden:

Das Boot. Jo faktiskt. Jag vet att det inte skulle bli en angenäm historia, men ändå. (tysk krigsfilm. red anm)

Givetvis succé i dessa tider då en bröstvårta på teve ger en halv miljon dollar i böter. Eller hur var det, visas även biofilmer med fördröjning nuförtiden, så att inkvisitorerna ska kunna rena dem från olämpligheter?

Fruktansvärt pinsamt. Om man har köpt upp sina pengar på vingummin kan man inte få 50 extra miljoner för att man plötsligt blivit sugen på lakrits. Nittve har varit chef sedan 2001 och borde givetvis ha prioriterat inköpen bättre.

Inte en susning. Min pojkvän har bjudit mig på en hemlig resa, har ingen aning om vart. Så Malmö får klara sig utan mig i helgen.

---------------------------------------------------------------------- Clara Norell, dj och klubbarrangör:

Chocolat- för att jag ääääääälskar choklad.

100% Flipp! > UNDERBART! mera såna män (och kvinnor) på maktpositioner. > TOLV-timmars designmaraton kl.8-20 på Inkonst. Det blir alldeles spektakulärt! Efterföljande fest i klubben på Inkonst-där det blir fett me drag när 3 av Malmös hetaste damer står bakom spakarna. ------------------------------------------------------------------------- Nicklas Johansson, musikansvarig på Malmöfestivalen:

"Smoke" mest för alla inbitna rökare som saknar rökdoften i nöjeslokalerna.

Det är ju flipp, där gick Sverige i spetsen för tolerans och nyskapande. Passar utmärkt i USA som hellre visar skott i hjärnan i slow motion än en bar bak.

Är det så dags att vakna nu....klart att Lars ska få lite mer pengar, så han kan döva sitt dåliga samvete.

Det är en mellanhelg, mellan påsk och valborg och innan lön, så det blir nog bara en ölrunda på Möllan om vädret tillåter.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm Annika Anjou
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro