ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Modeikonen Karl Lagerfeld är död – så minns världen honom

Annica Ögren · 19 Feb 2019
Uppdaterad 19 Feb 2019
Många världskändisar har gått ut i sociala medier för att hedra modeikonen.

Många världskändisar har gått ut i sociala medier för att hedra modeikonen. Foto: Twitter/Instagram


En av världens största modedesigners är död. Karl Lagerfeld blev 85 år gammal. Nu blir han ihågkommen över hela världen.

klar

Artikellänk är kopierad

För en månad sedan ska Karl Lagerfeld ha tvingats ställa in ett välkomsttal på en av Chanels modeshower i Paris på grund av att han var trött. På tisdagsmorgonen avled modesignern, rapporterar Le Figaro.

Nu sörjs Karl Lagerfeld av hela modevärlden och flera världskändisar har under dagen publicerat inlägg i sociala medier med bilder och texter om Karl Lagerfeld, för att hedra hans minne.

LÄS MER: Karl Lagerfeld för Metro idag

Artisten Antonio Banderas skriver via Twitter att ”Modevärlden har förlorat en av dess mest inflytelserika designers. Tack för talangen.”

Supermodellen Iman Abdulmajid skriver på sin Twitter: ”Slutet på en epok! Vila i frid Karl Lagerfeld”

Även affärskvinnan och TV-personligheten Kris Jenner uttrycker sin sorg genom att skriva ”Du gav så mycket skönhet, stil och elegans till den här världen. Karl, du kommer för alltid vara en sann legend, en ikon, en inspiration.”

Världsartisten Lady Gaga har publicerat en bild på henne själv i armkrok med modeikonen, följt av texten ”Vila i frid Legend” följt av en ledsen emoji.

Modedesignern och popsångerskan Victoria Beckham har publicerat en bild på Karl Lagerfeld på sitt instagramkonto där hon skriver ”Så otroligt sorgligt att höra det här. Karl var ett geni och alltid så snäll och generös mot mig både personligen och professionellt. Hon skriver ”Vila i frid” följt av ett krossat hjärt och signaturen ”vb”.

klar

Artikellänk är kopierad

Annica Ögren
Annica Ögren
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro