ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Modellen Agyness Deyns bästa NY-tips

Maisie Wilhelm · 6 Okt 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Shopping, schysta restauranger och sköna barer. Supermodellen Agyness Deyn ger dig sina bästa tips från New York – på en minut.

SHOPPING – ROTA EFTER GAMLA PRYLAR

”Jag älskar att få omkring på Hell’s Kitchen Flea Market och rota/gräva efter ovanliga kläder och skivor.”

Hell’s Kitchen Flea Market, West 39th street.

SHOPPING – GULLIGT MED EN TWIST

"Tjejerna som jobbar på Suite Orchard Boutique är så trevliga och de hittar alltid häftiga saker. Men jag gillar särskilt deras egen ’kollektion’ som heter Soni and Cindy. Det är riktigt gulligt och flickigt men med en tuff twist."

Suite Orchard Boutique, 145a Orchard St.

TA SIG RUNT – CYKLA UTAN MÅL

"Jag älskar att cykla runt utan särskilt mål så det här är ett perfekt ställe för mig. Det är min favoritbutik i New York. De säljer och renoverar begagnade cyklar. Ägaren Chung är fantastisk, han vet allt om cyklar från 1950-90-talen.

Landmark Vintage Bicycles, 136 E 3rd st

GÅ UT – LYCKLIG I EN KARAOKEBAR

Jag älskar att gå ut och festa. Jag är egentligen lycklig i vilken karaokebar som helst i New Yorks East Village. Men även Brooklyn Bowl – där du både kan bowla och äta – är perfekt för en utekväll. Ju mer skratt, desto bättre.

Brooklyn Bowl, 61 Wythe Ave, Brooklyn

ÄTA – SUSHI TILL LUNCH OCH MIDDAG

Sushi är min favoritmat! Jag äter det ofta till lunch och middag. Blue Ribbon är en av mina favoriter. Jag älskar deras grönt-te-crème-brulé.

Blue Ribbon Sushi, 119 Sullivan St

ÄTA – STANS BÄSTA KYPARE

”Jag går ofta till Freemans med mina tjejkompisar. De har stans bästa kypare. Desutom är maten fantastisk och jag älskar deras mysiga ranchinredning. Beställ deras kronärtskocksdip och biff. Wow, så gott!"

Freemans, i slutet av Freeman Alley.

klar

Artikellänk är kopierad

Maisie Wilhelm
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro