ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Modellen var beroende av sociala medier – nu lägger hon ner allt

Niklas Sandberg · 3 Nov 2015
Uppdaterad 3 Nov 2015
Essena O'Neil är trött på sociala medier.

Essena O'Neil är trött på sociala medier. Foto: Youtube


I ett videoklipp på Youtube går den australiensiska Instagramprofilen Essena O´Neill till attack mot sociala medier. Efter att ha varit beroende av Instagram och har haft nära 700 000 följare väljer hon nu att lägga ner allt.

klar

Artikellänk är kopierad

Australiensiska Essena O´Neill har blivit något av en kändis på Instagram med sina nära 700 000 följare. Men nu har hon fått nog av att visa upp bilder på resor, kläder och fester. I ett uppmärksammat Youtube-klipp förklarar stjärnan att hon lägger ner Instagram och övriga sociala medier.

– Utan att jag märkt det har jag ägnat större delen av min tonårstid åt att vara beroende av sociala medier. All min tid har gått åt till att bli accepterad i sociala medier och åt mitt utseende, säger hon i klippet.

►LÄS MER: Därför har du plötsligt fler Instagram-följare

I klippet väljer hon även att berätta om sitt liv på Instagram och hur allt där bara är en fasad, enligt henne.

– Sociala medier är inte på riktigt. Jag är tjejen som hade allt och jag vill berätta att ”ha allt” på sociala medier betyder ingenting i det verkliga livet. Allt jag gjorde var arrangerat och tillfixat för att få fler likes. Allt jag gjorde, gjorde jag för att få visningar, likes och följare.

klar

Artikellänk är kopierad

Niklas Sandberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro