ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mogi gör internationell karriär med Marie Claire

Ellen Wennerström · 4 Nov 2013
Uppdaterad 5 Nov 2013

En av MetroMode.se:s bloggare har blivit rekryterad som stilprofil för Marie Claire. Hon ska en gång i veckan skriva en artikel med fokus på en look som hon har skapat.

klar

Artikellänk är kopierad

Här blir Malin omringad av nyfikna modefotografer under New York Fashion Week.
Här blir Malin omringad av nyfikna modefotografer under New York Fashion Week.Foto: Privat

– Det är så spännande i den här branschen att man aldrig vet vad som kommer att hända om två veckor, säger Malin.

Metro kunde i september presentera Malin Richardson som en av MetroMode.se’s stora satsningar. Hon driver bloggen Mogi och var tidigare under hösten på New York Fashion Week för att inspireras av modevisningarna där.

Läs mer:Stjärnbloggaren Mogi ny på Metromode.se

Utanför Ralph Lauren-visningen kom en fotograf från Marie Claire fram och ville fota henne. Hon fick fotografens visitkort och efter dialog med modetidningen resulterade det i ett frilansuppdrag för Malin.

– De där fotograferna är ju ganska kräsna så det är klart man blir smickrad, säger Malin.

En gång i veckan ska hon skriva en artikel med fokus på en look som hon har skapat. Den här veckan lanseras samarbetet och redan nästa vecka kan man börja läsa Malins artiklar på MarieClaire.com.

– Jag kommer köra mitt gamla vanliga race, min stil sticker redan ut massivt från den Svenska marknaden och det har funkat väldigt bra. Kanske att jag kommer spetsa till det ännu mer, säger Malin.

Metro kan trösta läsarna med att Mogi inte kommer att lämna Metro än på ett tag utan det här uppdraget kommer Malin att sköta vid sidan om. Men hon siktar kikaren högt så endast framtiden kan utvisa var hon kommer att dyka upp nästa gång.

– Det är så fantastiskt att allt faller på plats. Jag är inte så förvånad över att jag har tagit mig till de olika nivåerna, det är mitt hårda arbete som äntligen betalar sig, säger Malin.

Följ Mogi här

klar

Artikellänk är kopierad

Ellen Wennerström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro