ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Molly inför finalen: Jag ska ha nya scenkläder

Linda Hellum · 10 Mar 2016
Uppdaterad 10 Mar 2016

Molly Sandén har ändrat i numret och förbereder sig med att meditera och sova. Och i finalen finns dessutom Danny där som stöd.

klar

Artikellänk är kopierad

Molly Sandén är laddad inför Melodifestivalens final, smått befriad av favoritskapet som hon burit en lång tid inför tävlingen.

– Det var en lite jobbig fana att bära. Jag vill att folk ska slappna av och kolla på numret utan för höga förväntningar. Det har landat nu så det känns skönt att få gå upp på lördag. Oavsett hur det går kommer jag vara skitnöjd över att få vara här med alla fantastiska nummer.

Pojkvännen och låtskrivarkollegan Danny Saucedo lyste med sin frånvaro under deltävlingen, på grund av andra åtaganden. Och nu är den stora frågan om fansen kommer få se Danny vinka i kameran i egenskap av låtskrivare.

– Ja det kommer de få se, avslöjar Molly som också berättar att hon ska göra en del ändringar till finalen. – Det kommer bli lite olika småförändringar som andra kanske inte kommer märka – men sen så kommer jag byta kläder. De känns som att de går mer i helhet med numret.

LÄS MER: Se när Oscar Zia sjunger sin favorit-konkurrent

Nu koncentrerar sig sångerskan på att förbereda sig på bästa sätt inför finalframträdandet av ”Youniverse” på lördag, inför miljoner tv-tittare och publiken i Friends Arena.

– Jag försöker meditera, omge mig med bra energi – och sova!

klar

Artikellänk är kopierad

Linda Hellum
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro