ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Molly lurade pojkvännen Danny med en blond peruk

Gustaf Eriksson · 15 Feb 2013
Uppdaterad 15 Feb 2013
Molly lurade kärleken Danny med en blond peruk

Molly lurade kärleken Danny med en blond peruk Foto: Instagram


Med fejkade Instagram-bilder, peruk och solglasögon överraskade Molly Sandén sin Danny Saucedo med ett besök i Skellefteå på alla hjärtans dag. – Nu gick det upp ett ljus för mig, säger han till Expressen.

klar

Artikellänk är kopierad

På måndagen kunde Metro berätta att sångerskan Molly Sandén, 20, och Melodifestival-programledaren Danny Saucedo, 26, är ett par. De träffades under Julgalan 2012, och har varit tillsammans sedan i januari.

Under veckan har artisterna visat sin kärlek med egna bilder på nätet. Men som ett av Sveriges hetaste kärlekspar är det inte alltid lätt att synka kalendrarna. 

På alla hjärtans dag, när Danny var mitt uppe i förberedelserna inför lördagens Melodifestival-tävling i Skellefteå, lurade Molly pojkvännen Danny rejält. 

I blond peruk och solglasögon smugglades hon ombord på ett tidigt flyg på onsdagen. Trots att flera medarbetare i schlagerproduktionen fanns med på planet lyckades Molly ta sig till Skellefteå obemärkt, rapporterar Expressen.

Under dagen publicerade Molly flera bluffbilder på Instagram där det verkade som att hon var i Stockholm.

När Danny repeterade gömde hon sig på hotellet. Hon fick hjälp av SVT:s manusförfattare Edward af Sillén. – Det är underbart att hon ansträngt sig så mycket för att överraska honom på alla hjärtans dag. Jag har blåljugit för honom hela dagen. Han visste ingenting, säger han till Expressen.

När överraskningen avslöjats utbrast Danny till tidningen: – Nu gick det upp ett ljus för mig.

klar

Artikellänk är kopierad

Gustaf Eriksson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro