ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Molly Sandén uppmanar fler att sluta med kött: Måste försöka ta ställning

Aron Andersson · 2 Nov 2015
Uppdaterad 2 Nov 2015
På sitt Instagramkonto uppmanar Molly Sandén nu sina följare att tänk till kring sin köttkonsumtion.

På sitt Instagramkonto uppmanar Molly Sandén nu sina följare att tänk till kring sin köttkonsumtion. Foto: Josef Peyre / Sony / Montage


Molly Sandén slutade äta kött för ett och ett halvt år sedan. Nu uppmanar hon fler att följa efter. Det är frustrerande att veta att de flesta inte ens vill lyssna”

klar

Artikellänk är kopierad

Molly Sandén har varit vegetarian i över ett års tid. Men hon har aktivt valt att inte försöka övertyga andra att göra som henne. Nu har stjärnan dock ändrat sig.

”Jag om nån vet hur lätt och bekvämt det är att blunda för köttindustrins hemskheter. Jag har gjort det i 21 år! Men för varje dag som går blir det svårare och svårare att hålla mina nya tankesätt, åsikter och upptäckter inom mig”, skriver stjärnan på Instagram.

►LÄS MER: ”Sluta grilla kroppsdelar i mikron på jobbet”

Hon uppmanar sina över 500 000 följare att se dokumentären ”Cowspiracy”, som handlar om djurhållningens effekter på miljön. Sedan skriver hon att hennes hälsa påverkats till det bättre sedan hon slutade med kött.

”Det är så otroligt frustrerande att inte avslappnat kunna berätta för världen hur mycket bättre jag faktiskt mår nu både psykiskt och fysiskt sen jag slutade med rött kött, bytte till havremjölk och minskade mitt intag av animaliska produkter. Det är frustrerande att veta att de flesta inte ens vill lyssna”

Metro har sökt Molly Sandén.

►LÄS MER: Ska jag tvinga ner en fläskkotlett i halsen på dig?

klar

Artikellänk är kopierad

Aron Andersson
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro