ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Morbergs egna ord om avhoppet

Tina Sayed Nestius · 10 Jul 2013
Uppdaterad 10 Jul 2013

På måndagen blev det offentligt att Per Morberg hoppar av succéprogrammet Sveriges Mästerkock. Nu berättar han med egna ord varför han väljer att hoppa av, och vad han egentligen tycker om sina kollegor.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Scanpix

Det är i en intervju i senaste numret av resemagasinet Buss på Sverige som Per Morberg berättar om tv-formatet som han inte tycker passar honom.

– Du måste säga en massa saker i programmet, som "du ska nu gå till eliminering", man måste säga "mästerkock" var fjärde sekund. Det är ett paket. Och för mig, mannen från vildmarken, den fria skådespelaren gör det ont. Vidrigt alltså, säger han till tidningen.

Per Morberg berättar vidare att han inte behöver göra programmet av några ekonomiska skäl, men också att han vill ha ett större inflytande över programformen.

– Jag vill bestämma allting, vara den som styr.

Kollegorna och jurymedlemmarna Leif Mannerström och Markus Aujalay har Per Morberg bara gott att säga om.

– Det har varit kul med Leif och Markus, vi tycker om varandra på riktigt… Vi skulle kunna göra någonting som är bra på riktigt, säger han till Buss på Sverige.

Sveriges Mästerkock är ett svenskt matlagningsprogram där man följer svenska amatörkockar som lagar mat inför en jury bestående av de tre stjärnkockarna.

LÄS MER: Läs katastrof-interjun med Per Morberg: "Jag är så jävla fed up med intervjuer"

klar

Artikellänk är kopierad

Tina Sayed Nestius
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro