ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

ANNONS

Mord i Örebro under natten – hittades livlös på gatan

TT , Sofia Clason · 30 Jul 2018
Uppdaterad 30 Jul 2018
Polisen är helt säkra på att det är mord.

Polisen är helt säkra på att det är mord. Foto: TT


Örebropolisen utreder ett misstänkt mord, sedan en kropp hittats i stadens västra delar. Ingen är i nuläget frihetsberövad eller misstänkt för brottet.

klar

Artikellänk är kopierad

Larmet kom strax före klockan tre på natten. En person hade då hittats livlös på en gata i Örebros västra delar.

– Jag kan säga att det här offret har sådana skador så att det inte kan vara en naturlig dödsorsak. Vi är helt säkra på att det är ett mord, säger Johan Wallenius, vakthavande befäl på polisen till SVT.

Platsen har sedan händelsen spärrats av och tekniker har tillkallats. Vidare är all information från personer som kan ha varit ute vid tre-tiden på morgonen i Örebro nu intressant för polisen.

Polisen tystlåten

Polisen i övrigt tystlåten om omständigheter kring det misstänkta mordet. Myndigheten har valt att inte lämna ut uppgifter om exakt vad som hänt och har inte gått ut med signalement på den misstänkt mördade personen.

”Anledning till att polisen ej utvecklar kön, ålder samt tillvägagångssätt med mera är för att inte påverka eventuella vittnen”, skriver myndigheten.

Ingen koppling till skottlossningarna

Tidigare i juli dödades två personer i en skottlossning i Vivalla i Örebro. Även förra veckan larmades polisen om en annan misstänkt skottlossning. Polisen tror dock inte att de tidigare skottlossningarna har någon koppling till nattens mord.

Ingen är i nuläget frihetsberövad eller misstänkt för brottet.

klar

Artikellänk är kopierad

TT
Sofia Clason
[email protected]
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro