ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mördade flickan begravd i Tungelsta

Ann Hagman · 22 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I går begravdes den 12-åriga flickan som knivmördades i sitt hem i Västerhaninge den 27 maj. Hundratals människor satt och stod i den lilla kyrkan i Tungelsta, medan komminister Birgitta Andersson talade om tragedin som drabbat dem. Hon betecknade den som diabolisk – djävulsk.

STYVFAR FORTFARANDE HÄKTAD På den vita kistan låg en fotboll och sångerna som framfördes var Tommy Nilssons ”Öppna din dörr” och Shirley Clamps ”Jag fick låna en ängel”. Den misstänkta gärningsmannen – flickans 26-åriga styvfar – sitter alltjämt häktad. Enligt polisens utredningsledare Hans Andersson kommer åtalet att dröja ytterligare ett antal veckor och den misstänkta mannen har hittills inte motsatt sig att omhäktas. – Vi har förhört honom vid flera tillfällen och utredningsläget ser bra ut. Det som drar ut på tiden är analyser av den tekniska bevisningen, säger Hans Andersson.

”SAKNAR MINNESBILDER” Mannen har varken kunnat erkänna eller förneka brottet eftersom han under mordkvällen var så påverkad av alkohol och droger att han helt saknar minnesbilder.

klar

Artikellänk är kopierad

Ann Hagman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro