ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mördades sista dagen på jobbet

Tobias Sahlén · 31 Okt 2013
Uppdaterad 31 Okt 2013
Thavisha Lakindu Peiris mördades sista dagen på jobbet. 

Thavisha Lakindu Peiris mördades sista dagen på jobbet. 


Det skulle bli pizzabudets sista hemleverans innan starten på en ny karriär. Men tragiskt nog knivhöggs Thavisha Lakindu Peiris till döds sista dagen på jobbet. Det rapporterar BBC News.

klar

Artikellänk är kopierad

25-åriga Thavisha hittades död vid sin bil i den brittiska staden Sheffield av sina kollegor. Enligt den brittiska polisen mördades han med ett flertal knivhugg och polisen har ännu inga ledtrådar om vem som kan vara den skyldige.

Thavisha jobbade på pizzarestaurangen Domino's Pizza på Halifax Road i Sheffield. Ett jobb han tog efter att ha tagit examen i IT på Sheffield Hallam University 2011 skriver BBC News.

I söndags lämnade han restaurangen 21.50 på kvällen för att lämna en pizza. När kunden senare ringde till restaurangen och berättade att pizzbudet ännu inte kommit begav sig kollegorna ut för att leta efter honom.

De hittade honom senare död vid sin bil nära området där pizzan skulle levereras. Han hade precis tackat ja till ett jobb som IT-konsult.

– Vi är chockerade. Han var en sådan fin person, säger Ravi Marripudi, manager till Domino’s Pizza.

Polisen har tagit in flera män till förhör men alla har släppts utan misstanke för brottet.

klar

Artikellänk är kopierad

Tobias Sahlén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro