ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mordmisstänkt i Malmö begärs häktad

Stockholm TT · 22 Mar 2007
Uppdaterad 17 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Mannen har begärts häktad och häktningsförhandling ska hållas i Malmö tingsrätt på torsdagen.

Under onsdagen blev den rättsmedicinska obduktionen klar och visar preliminärt att kvinnan dog av en skärskada i halsen. Det resultatet styrks enligt polisen av vissa föremål som togs i beslag i samband med brottsplatsundersökningen.

Polisen vill fortfarande inte gå ut med vad den anhållne sagt i förhören, men enligt Malmöpolisens informatör Carin Brange ska mannen ha medgivit vissa omständigheter i samband med mordet.

På onsdagen lämnade kammaråklagare Lena Körner in en häktningsframställan mot mannen. Samtidigt fortsätter den kriminaltekniska undersökningen och förhören med personer som paret haft kontakt med.

Den mördade kvinnan var dansk medborgare, men både hon och mannen kommer från ett land utanför EU. De bodde i Malmö på grund av de danska utlänningslagarna.

Det var i måndags morse som polisen fick larmet om att en kvinnan hittats död i en lägenhet i Malmö. Den 24-åriga mannen hade själv larmat och fanns kvar i trapphuset när polisen kom.

klar

Artikellänk är kopierad

Stockholm TT
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro