ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mordmisstänkte Alm får inte fira jul hemma

TT-Metro · 15 Dec 2009
Uppdaterad 14 Feb 2011

Foto: Scanpix


klar

Artikellänk är kopierad

34-årige Mats Alm som misstänks ha mördat sin sambo gick på tisdagen för första gången med på att sitta häktad ännu en tid.– Han har gått med på åklagarens begäran om förlängd tid med att väcka åtal tills den 7 januari och det beror på att jag inte hunnit sätta mig in i fallet, säger advokat Peter Althin som utsetts till ny offentlig försvarare åt 34-åringen.

Peter Althin ska träffa sin klient på onsdagen för att gå igenom ärendet med honom. Advokaten utesluter inte att mannen begär en ny häktningsförhandling före den 7 januari.

Polisens utredning drar ut på tiden. Orsaken är att utredarna och åklagaren ännu inte fått resultatet av alla de analyser som pågår.

Alm hävdar att han är oskyldig. Han säger att han kidnappats och förts medvetslös ut till skogen där hans sambo hittades död.

Åklagaren påstår att mannens berättelse inte är riktig. Han har fått fram bevis som han anser slår hål på 34-åringens uppgifter.

klar

Artikellänk är kopierad

TT-Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro