ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Morrissey till Metro: Smiths kommer aldrig återförenas

Pat Healy, Metro World News · 6 Okt 2012
Uppdaterad 8 Okt 2012
Morrisey till Metro: Smiths kommer aldrig återförenas Morrissey är förvånad över att han haft en musikkarriär i tre decennier. – Jag hade ingen aning om att jag skulle få en karriär. Faktum är att det inte är en karriär över huvud taget, det är bara ett enda stort bananskal, säger han.

Morrisey till Metro: Smiths kommer aldrig återförenas Morrissey är förvånad över att han haft en musikkarriär i tre decennier. – Jag hade ingen aning om att jag skulle få en karriär. Faktum är att det inte är en karriär över huvud taget, det är bara ett enda stort bananskal, säger han. Foto: All Over Press


Efter den senaste tidens rykten – Metro ställer Morrissey till svars om återföreningen med The Smiths som aldrig blir av och när det är dags att sluta uppträda.

klar

Artikellänk är kopierad

I år är det 30 år sedan indiepopbandet The Smiths bildades i Manchester, England och ryktena om en återförening surrar. Under förra veckan spädde skvallersajten Holy Moly på spekulationerna genom att publicera en artikel där de skrev att ”flera trovärdiga källor” hade bekräftat att The Smiths ska återförenas för fyra konserter nästa år.

Enligt den forne The Smiths-sångaren Morrissey, 53, är ryktena falska och han hävdar bestämt att bandet ”aldrig kommer att återförenas”.

– Om människor fortsätter att ställa den frågan nu – vilket de gör, kommer de aldrig att sluta med det eftersom de inte förstår bandets historia. Att fråga om The Smiths återförening är som att köra in i dimma, säger Morrissey, vars fulla namn är Steven Patrick Morrissey, till Metro. 

Nu är han på gång med sin självbiografi som hans utgivare Penguin Books redan kallar för en ”kommande klassiker”.

Efter The Smiths splittring 1987 har Morrissey haft en framgångsrik solokarriär – men hans tid på scenerna börjar rinna ut. Tidigare har han sagt att han inte kommer att uppträda efter att han fyllt 55 år.

– Jag tvivlar på att jag kommer att bestå till dess. Det brittiska kungahuset kommer att sätta sina tankbilar på mig långt innan dess, säger han med anledning av sin hårda kritik mot kungahuset som han bland annat kallar för en ”diktatur”.

klar

Artikellänk är kopierad

Pat Healy, Metro World News
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro