ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Morronzoo” live – i tv

Caroline Wetterborg · 4 Mar 2012
Uppdaterad 4 Mar 2012
Roger och Titti har bland annat gått en sminkkurs inför dagens tv-premiär.

Roger och Titti har bland annat gått en sminkkurs inför dagens tv-premiär. Foto: Scanpix


Från och med i dag sänds Rix morronzoo” inte bara i radio utan även i TV 3. ”Det känns lite pirrigt”, säger Roger Nordin.

klar

Artikellänk är kopierad

”Rix morronzoo”:s lyssnare kan numera få se exakt vad som händer i studion under sändning. Från och med i dag sänds nämligen morgonradioprogrammet live i tv-kanalen TV 3.

– Det känns lite pirrigt. Eftersom jag sköter tekniken också blir det ganska mycket att tänka på och det blir mycket färre kisspauser nu. Jag har tre minuter på mig att kuta ut. Det är lite körigt men det ska bli jättekul, säger programledaren Roger Nordin.

Inför tv-premiären har han och övriga ”Morronzoo”-pratare, Titti Schultz och Ola Lustig, bland annat gått en sminkkurs. Men trots att tv-kamerorna rullar kommer radioprogrammet att vara sig likt, menar Nordin. 

– Det ska inte vara en tv-show utan folk får ta det för vad det är, som att tjuvkika in i vår studio när vi gör morgonshow i radio.

Först ut att gästa tevesända ”Morronzoo” är skådespelaren Maria Lundqvist.

klar

Artikellänk är kopierad

Caroline Wetterborg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro