ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Motorola Atrix på kontoret

Aron · 29 Sep 2011
Uppdaterad 29 Sep 2011
Motorola Atrix

Motorola Atrix


klar

Artikellänk är kopierad

Ett skepp kommer lastat till receptionen i MTG-huset. Denna gången innehåller det en Motorola Atrix vilket är en rolig liten rackare. Den ser ut och fungerar som en vanlig Android-mobil vid första anblick. Men de medföljande tillbehören gör den väldigt speciell.

Med till mobilen följer en bärbar dator, som i själva verket bara är ett skal. Det kallas för Lapdock. Först när du kopplar in mobilen i en fiffig dockningsstation på baksidan av datorn lyser den upp och går igång. Det är alltså mobilen som är själva datorn, där Lapdock bara står för skärm och tangentbord. Motorola visade upp Atrix på prylmässan CES i år, och nu är den på väg till Sverige.

Jag återkommer med ett utförligare test i tidningen men måste säga att jag redan är ganska imponerad, det kittlar i tekniknerverna.

En till lite märklig grej är att Atrix-luren kommer paketerad utan baksida, den får du sätta på själv. Det är visserligen bara en detalj, men otroligt uppskattad då jag vanligtvis brukar får ägna halva min första testdag med att lista ut hur jag ska få upp mobilskalet på nya telefoner.

/Aron

klar

Artikellänk är kopierad

Aron
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro