ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

MSL om danskmötet: "Det kommer bli galet med mycket känslor"

Linda "Ding1" Herman · 17 Jun 2018
Uppdaterad 17 Jun 2018

Foto: DreamHack


Danskarna i North tog sig vidare till semifinal i DreamHack Summer Open. Ett danskt prestigemöte väntar i form av OpTic under morgondagen.

klar

Artikellänk är kopierad

Efter att både ha besegrat svenskhoppet Red Reserve och polska AGO står det nu klart att det blir en heldansk semifinal för allmänheten att beskåda under morgondagen på DreamHack Summer Open, då North kommer att ta sig an OpTic.

– Jag är verkligen hypead. När jag såg att det var dem vi skulle möta i semifinalen så sa jag direkt att vi inte skall åka ut i gruppspelet. Det kommer bli ett intensivt möte och jag är säker på att de vill vinna över oss eftersom att vi sedan tidigare sparkat två, eller till och med tre av deras nuvarande spelare, sedan tidigare. Det kommer bli galet med mycket känslor, säger lagets In game-leader Mathias “MSL” Lauridsen till Metro Esport.

Laget har inte presterat på topp på sistone men är trots det rankade top tio i världen. Något som MSL själv är medveten om:

– Jag tycker definitivt att vi är i top tio, men vi är inte konsekventa i vårt spel. Det är något vi måste jobba på. Vi känner att detta eventet är som en uppvärmning inför ESL One Cologne och sen kommer vi åka hemåt och träna en hel del, avslutar han.

klar

Artikellänk är kopierad

Linda "Ding1" Herman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro