ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Multimiljonär adopterar flickvän för att säkra rikedom

Victoria Gillberg · 2 Feb 2012
Uppdaterad 2 Feb 2012
Heather Hutchins och John Goodman. Tidigare var de pojkvän och flickvän men numera benämns de far och dotter.

Heather Hutchins och John Goodman. Tidigare var de pojkvän och flickvän men numera benämns de far och dotter.


John Goodman, 48, har adopterat sin 42-åriga flickvän Heather Hutchins. Goodman är anklagad för dråp efter att ha kört på och dödat 23 åriga Scott Wilson. Nu kan en tredjedel av miljonärens rikedomar gå till "adoptivdottern".

klar

Artikellänk är kopierad

– Det är både förfärligt och briljant gjort. Han utnyttjar adoptionslagen, säger adoptionsjuristen Charlotte Danciu.

John Goodman, grundaren till International Polo Club Palm Beach, adopterade sin flickvän Heather Laruso Hutchins i höstas när han anklagades för rattfylla efter en bilolycka 2010. I olyckan omkom studenten Scott Wilson. Goodman stäms av Wilsons föräldrar. Enligt polisrapporten stannade Goodman inte vid en stoppskylt i februari 2010 och körde på Wilson vilket fick studentens bil att åka ner i kanalen. Därefter väntade Goodman mer än en timme innan han ringde efter hjälp och Wilson drunknade i kanalen. Vid olyckan hade Goodman en alkoholnivå i blodet på två gånger den lagliga gränsen. Nu har adoptionen orsakat skandaler i Usa och Goodman anklagas för att ha utnyttjat systemet för att säkra att hans rikedom stannar i familjen under den kommande rättegången. Nu är Hutchins hans adoptivdotter och blir därmed berättigad en tredjedel av Goodmans rikedomar. De ska ha varit ett par sedan 2009. I mars väntas Goodmans rättegång. Han anklagas för dråp, rattfylla och för att ha lämnat olycksplatsen. Om han döms skyldig kan Goodman få straff på upp till 30 års fängelse.

klar

Artikellänk är kopierad

Victoria Gillberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro