ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Mycket mer kan man nog inte begära

Maria Forsström · 8 Aug 2014
Uppdaterad 8 Aug 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: Christina Blom

Det intressanta med Queens of the Stone Age är något jag sällan tänkte på när jag satt i Bröderna Olssons källare och sjöng med i den ytterst omoraliska ”Feel good hit of the summer” – de är några djävulska hitmakare. De syr glimrande små popmelodier som sedan behängs med långa skinnrockar, tunga kedjor, malande gitarrer och dundrande pukor.

Jag har aldrig sett dem live förut och innan i kväll inte ens tänkt på dem på länge, och blev överraskad över hur många alldeles tokiga fans de har, som kan varje textrad och varje svängning.  Men ju längre de höll på desto tydligare blev det vilken parad av låtar de har. ”No one”, nämnda ”Feel good hit”, och inte minst en av mina nya favoriter: ”The vampyre of time and memory”. Det är en mycket fin pianoballad som i kvällens tappning fick mig att vilja rycka tag i någon och dansa tryckare. Jag vet inte hur mycket mer man kan begära av ett band.

klar

Artikellänk är kopierad

Maria Forsström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro