ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

MySpace-band gör nästa Bondlåt

Anna Westberg · 5 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

– sajtens besökare har det slutgiltiga rösterna

klar

Artikellänk är kopierad

Artister och James Bond-fans i Storbritannien har nu den unika chansen att via Myspace tävla om att göra soundtracket till ljudboksversionen av nya James Bond-boken, Devil May Care, skriven av Sebastian Faulks.

Tävlingen kommer att pågå via Myspace och är öppen för alla, både amatörer och etablerade artister, skriver MySpace Nordic i ett pressmeddelande. Det vinnande bidraget kommer vara det första soundtracket någonsin till en James Bond-bok och kommer så småningom att finnas tillgängligt för nedladdning. Både boken och ljudboken utkommer den 28 maj, samma datum som Ian Fleming en gång föddes.Bidragen laddas upp på  Myspace med deadline den 25 februari och av dessa kommer fem finalister att plockas ut av en väl utvald jury bestående av bland annat bokens författare Sebastian Faulks och ian Flemings släkting Matthew Fleming samt en rad kända namn inom litteratur och musik.När de fem finalisterna blivit uttagna så är det är Myspaces besökare som har de slutgiltiga rösterna. 

klar

Artikellänk är kopierad

Anna Westberg
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro