ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nanok: Här är de mest klickade tipsen i april

Nanok Bie · 4 Maj 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Här är de fem länktips som ni Metro-läsare klickade på allra mest under april månad.Det blev en sansad blandning, från nyttoverktyg som tidsorganisations-verktyg och översättningsredskap till både inspirerande och avslappnande sidor, samt ett enkelt men roligt spel.

Nätet kan användas till mycket, det är uppenbart. Bland guldkornen utanför listan märktes nanok.com/spel och nanok.com/bilder som fortsätter att generera många klick från dom som är på jakt efter några enkla snabba spel, eller behöver bilder till sin blogg/tidning eller dy-likt.

1 Att-göra-lista.

Todoist är en av de bästa webbtjänsterna för den som vill ha ett enkelt sätt att skapa och organisera sina att-göra-listor. Sidan är tydlig, man kan använda kortkommandon och det går snabbt att lära sig.

2. Elefant målar.

Här är en fantastiskt inspirerande film om en klok och känslig elefant som kan måla sitt eget självporträtt. Att se en elefant försiktigt rita sin egen profil med en detalj som jag inte skulle klara är inspirerande! 

3. Rita figurer.

Magic Pen är ett enkelt men ändå helt fängslande spel. Du har tillgång till en ”magisk” penna och du kan rita former på ett ”papper”. Formerna får ”liv" så snart du dragit klart strecket. 

4. Översättningar och synonymer.

Tyda är en sajt där man lätt översätter från svenska till engelska och vice versa. Den är snabbare än tidigare sajter, betydligt prydligare och lätt att hitta beskrivningar och synonymer till de ord man är på jakt efter.

5 Så skapar du en ny vana.

Här är en sida som håller en liten föreläsning kring hur man skapar nya rutiner – något som lär motverka tidsslöseri, lathet och ”skjuta-upp-till-i morgon”-vanor.

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro