ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nanoks mest populära webbtips i december

Nanok Bie · 28 Dec 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

BILDER. Här är de länktips som blev mest populära under den senaste månaden. Ni Metro-läsare fastnade främst för olika bilder på nätet, från bilder på ett underjordiskt tempel och gamla människors porträtt till en sajt som garanterat förvirrar med hjälp av bara bilder.Jag tipsade också om en sajt där man kan skicka ett julkort på ett gäng tomtenissar med inklippta huvuden från sina egna personliga foton (nanok.com/elf) som blev oerhört populärt (jag fick flera sådana julkort). Mest tipsade länk (tips som ni läsare sänt in) under månaden var "CO2-ticker" – en sajt där man kan se hur fort/hur många ton av koldioxid som människan genererar jorden runt – kolla in den på adressen: www.co2ticker.com

1. Bilder på underjordiskt tempel sprids på nätet

1978 började italienaren Oberto Airaudi bygga ett "åttonde underverk" under sitt hus i norra Italien. Han hade en vision om ett tempel i fem nivåer med enorma salar, långa gångar och vackra konstverk.

2. Erfarenheten portätterad

Här är en fascinerande sajt av fotografen Mark Story, som bestämde sig för att dokumentera världens äldsta människor. På en stor sajt finns hundratals ansiktsporträtt på gamla människor, de flesta över 100 år, med fantastisk kvalitet.

3. Så här enkelt lurar du din egen hjärna

På Subliminal Messages får man se olika stillbilder och höra ljud som på olika sätt är formgivna för att "lura" hjärnan. Du får exempelvis se ett stillastående mönster som ser ut att röra på sig (varning för yrsel!).

4.  Japansk kikarfotboll

Det är något med japanska shower som gör sig bra i det korta formatet, humorn och upplägget är ofta enkelt fysiskt. Här har några galna (roliga) japaner fått för sig att spela fotboll i två lag med kikare fasttejpade i pannan, framför ögonen.

5.  Dåliga föräldrars bildblogg

Bilder på dåliga föräldrar; ungen som blivit fasttejpad på väggen eller ungen som får en cigg tänd i mungipan, eller den höggravida kedjerökande mamman som oroar sig för att barnet ska bli störd av ljudet från gatuarbetarna.

klar

Artikellänk är kopierad

Nanok Bie
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro