ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Näst sexigast i världen

Hannah Sjöström · 27 Nov 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: SCANPIX

GREYS ANATOMY När tidningen People nyligen listade världens sexigaste män hamnade George Clooney i topp. På andra plats kom Patrick Dempsey, som fans av "Greys anatomy" känner under namnet Derek Shepard eller Dr McDreamy. - Klart att det är kul med uppmärksamhet, säger Patrick Dempsey när Metro träffar honom i inspelningsstudion av "Greys anatomy" i Hollywood.

• Från nörd i 80-tals klassikern "Can't buy me love" till sexigaste tv-doktorn. Är du trött på det snacket? - Nej, jag förstår att det blir så. Jag köper att kallas både nörd och sexig. Men lite löjligt är det ju.

• Nörden är ju den nya sexig. - Jasså? Ja, men då är jag väldigt sexig i så fall, haha. Privat är Dempsy, 40, gift med Jillian, frisör som han träffade på en hårsalong. Paret har en 5-årig dotter och i slutet av januari väntas parets tvillingpojkar. - Det ska bli otroligt kul. Jag älskar familjelivet och när serien är slut ska vi flytta från LA. Vi vill flytta ut på landet där det är mycket bättre för barnen.

I "Greys anatomy" brottas Dr Shepard med kärleken till Meredith Grey och till hustrun som varit otrogen mot honom. - Personligen fattar jag inte varför Shepard gick tillbaka till sin fru. Det skulle jag aldrig göra. Men skulle jag skriva serien utifrån mitt perspektiv skulle den å andra sidan vara slut efter några avsnitt.

• Vem väljer han? - Tack och lov bestämmer han sig i slutet av säsong två. Vi har ju diskuterat hur långt vi kan dra ut på det. Och till slut blev det lite tröttsamt att se hur han velade fram och tillbaka och att det aldrig hände något. Dempsey får dessutom konkurrens om uppmärksamheten på sjukhuset i Seattle, när hans forne vän Dr Mark Sloan (Eric Dane) dyker upp. Han får snart smeknamnet Dr McSteamy.- Ja, han är het. Sen han kom har jag börjat fasta. Och tränar mycket mer, haha.

klar

Artikellänk är kopierad

Hannah Sjöström
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro