ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nätets smartaste och sötaste djur

metro.se · 16 Sep 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Alla tycker väl att deras egen kisse eller jycke är smartast, sötast och bäst. Men de här djuren har ändå någonting extra.

Sätt betyg på klippen och var med om att kora nätets bästa djurklipp.

1. Ninjakatten

Den här kissen verkar förflytta sig utan att röra benen. Så fort husse tittar står den blixtstilla, men när han tittar bort har den magiskt förflyttat sig. En mästare på barnleken "tittut bakom knut"?

2. Houdini-hunden

Man kan anta att hundägarna satte upp en kamera för att ta reda på hur sjutton deras hund Sofia lyckas rymma hela tiden. Frågan är om det finns något de kan göra för att stänga in den här utbrytarhunden.

3. Katter i hårdträning

Det är inte helt enkelt att hålla en jämn hastighet på ett löpband ens för en människa, men de här katterna verkar ha fått kläm på det.

4. "Jag vill ju bara vara mänska"

I det här klippet från en jeansreklam får vi följa en ovanligt cool orangutang som försöker göra karriär i Hollywod. Apan visar upp ett nästan obehagligt mänskligt beteende, även om filmen så klart är redigerad.

5. Kung Fu-ekorre

Katten har inte en chans att få tag i den här supersmidiga ekorren, som nästan verkar leka med angriparen. Till slut fattar den skärrade huskatten att det är kört.

6. Teknisk support-katten

Vem kan inte bli frustrerad när skrivaren strular? Nästa gång du ringer supporten kanske du ändå ska försöka få dem att skicka en människa.

7. Bulldogg på hjul

Nätet är fullt av klipp med skejtande hundar. Av någon anledning är de flesta bulldoggar. Hunden som knappt kan andas har tydligen en fallenhet för brädor på hjul.

8. Världens lataste hamster?

Det här är ett av de absolut gulligaste klippen någonsin alla kategorier. Den här hamsterns färdigheter är att ta det lugnt och äta popcorn och den tänker inte låta husse störa.

9. Talande kärleksbevis

"Tänk om den bara kunde tala" har många tänkt om sitt husdjur. Den här mopsen kan, och har till och med fått visa upp sina färdigheter hos David Letterman.

10. Katten vilket pianospel

I början av det här klippet – som visats över 10 miljoner gånger – tror man att katten Nora bara råkar hänga på tangenterna lite. Sen går hon över till tvåhändigt.

klar

Artikellänk är kopierad

metro.se
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro