ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nattklubben har hyrt in strippor tidigare

Peter Löwendahl · 5 Nov 2013
Uppdaterad 5 Nov 2013
Bild på de inhyrda dansarna från den aktuella festkvällen på hotellet.

Bild på de inhyrda dansarna från den aktuella festkvällen på hotellet. Foto: Emelie Lager


Det blir en utredning av Posthotellet efter helgens fest där dansare från strippklubben Chat Noir uppträdde, det har nu beslutats av kommunens tillståndsenhet. Det står också klart att klubben Port du Soleil anlitat dansare från strippklubben tidigare.

klar

Artikellänk är kopierad

Foto: TT Bild

Stripp- och sexklubbar får inte alkoholtillstånd i Göteborg. Därför reagerar tillståndsenhetens chef Annelie Silvander på Metros uppgifter om att klubben Port du Soleil vid flera tidigare tillfällen har samarbetat med strippklubben Chat Noir.

– Det är klart att vi kommer att titta djupare på allt det här och granska vad som varit historiskt tillbaka, säger hon.

Efter tisdagsförmiddagens möte har en utredning tillsatts där tillsynsenheten kommer att titta på vad det var som hände i helgen. Men på strippklubbens Facebooksida kan man tydligt se att dansöserna vid flera tidigare tillfällen deltagit på Port du Soleils klubbar. Annelie Silvander ställer sig undrande till varför det inte har synts i de ansökningar som lämnats in av de ställen där Port du Soleil arrangerats.

– Det jag kan säga är att i den ansökan som fanns inne från posthotellet står inget om Chat Noir och strippor. Hade det gjort det hade vi inte beviljat det, säger hon och menar att det kan vara risken med att anlita en extern festarrangör.

– Nu vet jag inte om det är så i det här fallet, men det är viktigt att komma ihåg att det alltid är krögaren som står för tillståndet.

LÄS MER: Posthotellet kan förlora tillståndet efter strippornas show

klar

Artikellänk är kopierad

Peter Löwendahl
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro