ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

hela denna artikel är en annons

Naturskönt drömboende – bara 15 minuter från city

Metro · 1 Okt 2018
Uppdaterad 15 Okt 2018

Naturen runt husknuten och Stockholms pulserande stadsliv bara en bussresa bort. I Älta byggs just nu Lovisas Hus där du bor nära det mesta – oavsett om du söker lugnet i skogen eller restaurangbesök inne i stan.

klar

Artikellänk är kopierad

Lovisas Hus kommer att bestå av 35 lägenheter fördelat på två huskroppar. Här hittar du allt från yteffektiva tvåor på 39 kvadratmeter till unika takvåningar på fyra rum.

– Fördelarna med att köpa nytt är ju att ingen annan har bott där innan och allt är fräscht. Sedan har man som köpare ett fast pris och man slipper ge sig in i en stressig budgivning, säger Johan Markelius, fastighetsmäklare på Svensk fastighetsförmedling.

Toppmodernt boendeBygget av Lovisas Hus är i full gång och inflyttningen är beräknad till slutet av februari 2019. Till varje lägenhet finns balkong eller altan med snygga glasräcken, några av lägenheterna har även dubbla balkonger. Takvåningarna bjuder också på takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

– Detta projekt är jättespännande för här har arkitekterna jobbat med olika fasadmaterial och huset har två taknockar vilket ger känslan av mindre hus. Vindsplanen är spektakulära med altaner i flera vädersträck, säger Johan Markelius.

Utmärkt lägePlocka bär och svamp på hösten och ge dig ut i närliggande skidspår när snön kommer på vintern. Det aktiva livet är något som präglat bostadsprojektet. I Lovisas Hus hittar du både cykelrum och ett utrustningsrum där det finns möjlighet att sköta om sin fritidsutrustning som skidor och cykel. Rummet har en arbetsbänk, luftkompressor och extra låsbara cykelskåp.

Lägenheterna är planerade för att passa så både ungdomar som letar efter sitt första boende, barnfamiljer som vill ha nära till bra skolor och idrottsanläggningar samt de som sålt sin villa och vill flytta till ett mer lättskött boende. Johan Markelius ser en trend i att många av köparna har någon koppling till Älta sedan tidigare.

– Vi ser att många som växt upp i Älta väljer att stanna kvar eller flytta tillbaka. Lite som ”en gång Älta, alltid Älta”. Det är som en småstad i den stora staden. Du har närheten till storstan samtidigt som du har naturen runt husknuten, säger Johan Markelius.

Hållbara och klimatsmarta husHökerum Bygg har byggt bostäder i över 40 år och har en gedigen erfarenhet av att bygga hållbara och smakfulla bostäder med smarta planlösningar – alltid i betong.

– Vi har kommit långt i bygget av Lovisas Hus och håller just nu på att färdigställa det invändiga. Vi är väldigt nöjda med ljusinsläppet i lägenheterna från både fönster och takfönster. Sedan tycker jag att arkitekterna lyckats skapa en häftig arkitektur med olika vinklar som smälter in med omgivningen, säger Simon Johansson, projektansvarig på Hökerum Bygg.

De strävar alltid efter att deras projekt ska genomsyras av ett stort miljömässigt, socialt och ekonomiskt engagemang.

– Genom att klimatkompensera kan vi ta ansvar för de avtryck våra nyproducerade bostäder gör på vår planet. Det är något som vi är väldigt stolta över, säger Simon Johansson.

Läs mer om Lovisas Hus och anmäl ditt intresse här

pil
Fyra fördelar med Lovisas Hus:

Egen hantverkare. För att underlätta när du flyttar in erbjuder Hökerum Bygg alla köpare två timmars kostnadsfri snickarhjälp. Där kan du få hjälp med att borra upp krokar, gardinstänger och mycket annat.

5 års garanti. Från och med att husets slutbesiktigats ger Hökerum Bygg en entreprenörgaranti som sträcker sig fem år framåt.

Inga fukt- och mögelbekymmer. Det finns inga organiska material i konstruktion vilket gör att huset inte kan drabbas av mögel.

Inga osålda lägenheter. Skulle några lägenheter förbli osålda i föreningen garanterar Hökerum Bygg att de går in och köper dessa för att det inte ska ställa till med problem för föreningen.

klar

Artikellänk är kopierad

Metro
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro