ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nederländske publikfavoriten kammar hem Dreamhack-titeln: "Kan inte tro det"

· 26 Nov 2016
Uppdaterad 26 Nov 2016

Foto: Simon Engstrand


Louis "Mitsuhide" Bremers tar hem sin första stora titel i Hearthstone-turneringen på Dreamhack Winter. Efter finalvinst mot svenske Weghuz kan han nu resa hem med en hel del extra slantar i fickan.

klar

Artikellänk är kopierad

I en intervju med Metro tippade expertkommentatorn Frodan att tyske SuperJJ skulle ta hem guldmedalj på Dreamhack. Även svenske Ostkaka hade goda chanser, menade han.

Men ingen av de nämnda spelarna tog sig så långt och när finalen väl gick av stapeln var det svenske Weghuz och nederländska Mitsuhide som drabbade samman.

Lekarna betades av en efter en och i den avgörande matchen plockade nederländaren fram en Hunter-deck som starkt kontrade svenskens Warrior. Wehguz hamnade fort i en knivig sits och snart var pokalen säkrad av Mitsuhide. Glädjen var uppenbar när han yttrade sina först ord efter vinsten:

- Jag kan inte tro det, helt otroligt, sa han.

LÄS MER
Svenska storlaget utslagna inför hemmapubliken

Under hela tävlingen har den nederländske Hearthstone-spelarenpeppats och hejats på av den fransktalande scenen. Något som han i vinnarintervjun tog tillfället i akt och tackade för.

- Communityn är fantastiskt, alla hejar på mig på Twitter. De är helt enkelt bäst.

LÄS MER
Hundratusentals kronor står på spel när Overwatch intar Dreamhack
LÄS MER
Team Liquid tar hem guld i Dreamleague: “Mitt livs enklaste final”
klar

Artikellänk är kopierad

NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro