ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nej, botox är inget för mig”

Pontus Hammarlund · 4 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

I ”Private practice” i TV 4 spelar Amy Brenneman en psykolog.
I ”Private practice” i TV 4 spelar Amy Brenneman en psykolog.Foto: All Over Press

Stjärnan Amy Brenneman, 43, kommer alltid att vara förknippad med serien ”Vem dömer Amy?” I dag spelar hon psykolog i ”Private practice”. Kanske tur då att hon har lång erfarenhet av terapi.– Ja, jag går i terapi just nu. Och efter ett års äktenskap gick vi och fick äktenskapsrådgivning. Det var först då vi blev man och hustru.

Och förhållandet håller i sig. Amy Brenneman och maken och regissören Brad Silberling har varit gifta i 14 år och har två barn. Men hon minns fortfarande äktenskapsrådgivningen som om det vore i går – och det råder inget tvivel om att hon har användning för sina erfarenheter i rollen som Dr Violet Turner.– Min man och jag pratar fortfarande om det. Vi var bara två figurer som försökte förstå saker och ting.

När Metro träffar Amy Brenneman i Los Angeles ger hon ett öppnare intryck än många av sina kolleger som sugits upp av Hollywoodindustrin. Äktenskapsrådgivning, terapi, rynkor – hon pratar om det mesta.

Du har prövat botox, men det var inget för dig?– Jag prövade för att jag är 43 år och har rynkor. Och jag gillar inte rynkor. Men jag hade en galen hudläkare som var som en knarklangare – ”vill du ha mer?” Det var bisarrt, jag kunde inte röra mitt ansikte och jag får faktiskt betalt för att kunna uttrycka komplexa känslor med mitt ansikte. Hade jag varit fotomodell hade det varit en annan sak. Så det var inget för mig. 

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro