ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nellie Berntsson om realityserien: Man kommer att få en annan uppfattning av mig”

Natalie Demirian · 22 Maj 2018
Uppdaterad 22 Maj 2018
Nellie Berntsson.

Nellie Berntsson. Foto: Daniel Stigefelt / TV3 Sverige


Ridssportstalangen och influencern Nellie Berntsson, 17, började blogga redan som nioåring. Nu får hon en egen realityserie på Viafree. "Man kommer att få komma in i min familj på ett helt annat sätt", säger hon till Metro.

klar

Artikellänk är kopierad

Hur känns det inför premiären av ”Nellie”?

– Det känns verkligen jättekul. Det här är något som jag vet är väldigt uppskattat bland mina följare. Det är jättekul att kunna ta mig själv och mitt varumärke till en annan nivå och att folk nu ska få lära känna mig och förstå mig på ett annat sätt.

Hur länge har ni filmat?

– Vi började filma i början på april och vi kommer att sluta filma i mitten av juli ungefär.

Hur är det att ha ett kamerateam med sig hela tiden?

– Även fast jag känner mig väldigt bekväm och tycker att det är kul så är det förstås speciellt, det går inte att komma ifrån det. Särskilt när jag har varit ifrån det ett tag. Min familj tycker att det är lite jobbigt. Även fast vi lever som en offentlig familj och jag är offentlig så är det ju speciellt att bli filmad från morgon till kväll. Men jag är väldigt bekväm med det!

Och hur känner pojkvännen och vänner?

– Jag har haft det väldigt svårt med kärlek, så min pojkvän tycker jag har varit jobbigast att ha med. Där har jag övervägt om det är värt det eller inte.

Kommer de som har följt dig i många år att få se något nytt i den här serien?

– Jag har ju bloggat i flera år och skriver om i princip allting, så det jag har fått mycket credd för är just att jag är väldigt öppen. Men det blir en helt annan grej när det blir rörligt material, speciellt när jag har valt att ha det så intimt. Man kommer att få komma in i min familj på ett helt annat sätt, min relation nu, mina kompisar. Det är klart att det blir en annan grej, man får en helt annan inblick. Jag tror att många känner att de känner mig genom min blogg och mina sociala medier, men jag tror att man kommer att få en annan uppfattning av mig i serien.

Hur ser framtidsdrömmarna ut?

– Det närmaste är att jag fyller 18 i september, så jag blir myndig och kommer att kunna ta mitt körkort. Då tror jag att mycket kommer att falla på plats. Jag vill till exempel prova på att flytta till Danmark till en början och jobba i ett stort stall och bli framgångsrik där.

”Nellie” får premiär på Viafree och Viaplay den 24 maj.

pil
Nellie Berntsson

Ålder: 17 år.

Bor: Utanför Ystad.

Gör: Ryttare, bloggare, influencer. Har hundratusentals följare i sociala medier och har tidigare synts i ”Det stora hoppet” i TV3 och Viafree.

Aktuell: Med realityserien ”Nellie” på Viafree och Viaplay med premiär 24 maj. Tio avsnitt som är cirka 12-15 minuter långa.

klar

Artikellänk är kopierad

Natalie Demirian
Natalie Demirian
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. Publisher och ansvarig utgivare Thomas Eriksson. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro