ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nerd klara för Way Out West

Sara Stolt · 12 Feb 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011

klar

Artikellänk är kopierad

Pharrell Williams spelade som soloartist på Hultsfredsfestivalen år 2006. Nu får han med sig medlemmarna i Nerd till Sverige.
Pharrell Williams spelade som soloartist på Hultsfredsfestivalen år 2006. Nu får han med sig medlemmarna i Nerd till Sverige.Foto: Johanna Syrén

Nu är första stora utländska bokningen klar till Way Out West. Metro kan i dag avslöja att den amerikanska hiphopgruppen Nerd spelar på festivalen.

– Det här är rågrymt för oss, säger Joel Borg på arrangören Luger.Nu är det fastställt att Nerd med Pharrell Williams i spetsen spelar på Way Out West.Göteborgsfestivalen pågår mellan den 8 och 9 augusti, och förutom Nerd är Buraka Som Sistema, Håkan Hellström, Okkervil River och Yeasayer bokade.– Det tillkommer en massa andra band men både Håkan Hellström och Nerd är två jättestora akter som verkligen passar i Slottsskogen, säger Joel Borg.

Hur dyrt var det att boka Nerd?– De är värda pengarna de kostar, så mycket kan jag säga.

Varför tror du att de vill komma?– Dels eftersom de släpper ny platta och dels i och med att  Way Out West andas och känns ganska bra och soft. Det är vad jag tror i alla fall.

Nerd har inte släppt ett album på fyra år och i vår släpps bandets tredje platta, ”N3RD”. 

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro