ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Niall Horan och Harry Styles skadade av fans under konsert – igen

Emma Björkman · 26 Jun 2014
Uppdaterad 26 Jun 2014
Niall Horan och Harry Styles skadade av fans under konsert – igen

Niall Horan och Harry Styles skadade av fans under konsert – igen Foto: Polaris Images / All Over Press


klar

Artikellänk är kopierad

På onsdagskvällen uppträdde One Direction i Amsterdam. Där skadades både Niall Horan, 20 och Harry Styles, 20, efter att fans kastat upp föremål på scenen. Niall Horan träffades på det knä som han opererade för mindre än ett halvår sedan. Ett videoklipp visar hur stjärnan linkar upp för en ramp efter händelsen.

Ett annat videoklipp visar hur Harry Styles får ett flygande föremål i ansiktet. Det är inte första gången det händer, Harry Styles skadades på samma sätt under en konsert i april.

Efter konserten tog Niall Horan till Twitter för att få fansen att lugna ner sig: ”Kan ni begränsa vad ni kastar upp på scenen, snälla! För jag fick något kastat på mig i kväll! Träffade mitt knä! Gör väldigt ont!”. 

Han skrev också ”Jag vill inte låta som att jag klagar! Men det är bara fem månader sedan jag opererades och jag har fortfarande ont och jag är väldigt rädd om det.”

Här träffades Harry Styles i ansiktet i apirl

klar

Artikellänk är kopierad

Emma Björkman
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro