ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nick Cave spelar på Way out West

Sara Stolt · 2 Apr 2008
Uppdaterad 15 Feb 2011
Så här beskriver Joel Borg på Luger Grinderman: – Nick Cave inkvarterad i ett garage med världens bästa blues, rock och punkplattor som sambo. Underhållande, kompromisslöst, rått och romantiskt!

Så här beskriver Joel Borg på Luger Grinderman: – Nick Cave inkvarterad i ett garage med världens bästa blues, rock och punkplattor som sambo. Underhållande, kompromisslöst, rått och romantiskt! Foto: EMI


klar

Artikellänk är kopierad

Hann du inte få tag i en biljett till Nick Cave & the Bad Seeds spelning i maj? Lugn. Metro kan i dag avslöja att Grinderman med legenden i spetsen spelar på Way Out West.Det hårda Grindermanprojektet med Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey och Jim Sclavunos spelar på festivalen Way Out West i Göteborg.– Bara tanken på Nick Cave i Slottsskogen är ganska pirrande. Vi tycker att Grinderman är bland det bästa han någonsin har gjort, säger Joel Borg vid arrangören Luger. Sångaren, låtskrivaren, poeten, författaren och skådespelaren Nick Cave har genom åren bland annat sjungit i The Boys Next Door. Han är sedan 1984 medlem i Nick Cave & the Bad Seeds och har släppt en platta med sitt nyaste musikprojekt Grinderman. Att han ville spela i Sverige bara några månader efter den redan utsålda Stockholmsspelningen den 17 maj, gjorde festivalarrangören överlycklig.– Vi hoppades att de skulle tacka ja. Trycket på konserten i maj var otroligt. När man tänker efter … fan, Nick Cave kommer!

klar

Artikellänk är kopierad

Sara Stolt
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro