ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nick Lachey går vidare

Pontus Hammarlund · 5 Jun 2006
Uppdaterad 16 Feb 2011
Nick Lachey (uttalas som lakej fast med sj-ljud på k:et) var i Stockholm i helgen för att promota sin nya skiva "What's left of me" som handlar om att gå vidare.

Nick Lachey (uttalas som lakej fast med sj-ljud på k:et) var i Stockholm i helgen för att promota sin nya skiva "What's left of me" som handlar om att gå vidare. Foto: Poppe Linge/HPG


"Min musik är min flickvän just nu"

klar

Artikellänk är kopierad

Nick med dåvarande frun Jessica Simpson.
Nick med dåvarande frun Jessica Simpson.Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Nick Lachey skilde sig från Jessica Simpson och grät ut (sex gånger under en intervju) i Rolling Stone Magazine. Men nu är han tillbaka på banan.

– Min musik är min flickvän just nu, säger han och tar död på ryktet att han skulle dejta stylisten Kim Kardashian.

Den 14 juni släpps hans andra soloplatta "What’s left of me" som delvis producerats av svenskarna Andreas Carlsson och Anders Bagge. Första singeln har samma namn. – För mig är det en sång om att komma ur en tuff period i livet. Att lära sig en läxa, ta det som finns kvar och gå vidare.

Enligt Nick är det ett tema som speglar hela skivan och kopplingen till hans privatliv är ofrånkomlig. – Det är klart att den är inspirerad, om man nu vill kalla det så, av saker som hänt i mitt privatliv.

•• Ångrar du att du och Jessica släppte in kamerorna i ert liv i "Newleyweds"? – Jag ångrar det inte, jag försöker leva mitt liv utan att ångra saker. Men det var inte heller helt dokumentärt för då hade det inte varit så underhållande tv.

•• Du och Jessica var nära vänner med makarna Jamie-Lynn Siegler och AJ DiScala som också skilde sig nyligen. Innebär det att du och AJ raggar ihop numera? – Hehe. Nej, tyvärr gick de igenom samma sak som Jessica och jag. Men alla inblandade parter är fortfarande vänner. Jag avgudar Jamie och AJ precis lika mycket som Jessica. Saker händer i livet men vi fortsätter att vara vänner allihop.

•• Var det viktigt för dig, för att kunna gå vidare, att göra den känslosamma intervjun i Rolling Stone Magazine? – Jag var villig att vara väldigt ärlig om mina känslor. Jag vet inte om det var viktigt för mig att öppna mig, det kanske det var...

klar

Artikellänk är kopierad

Pontus Hammarlund
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro