ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nina Persson bloggar åt PUB

Josefin Michanek · 12 Jun 2007
Uppdaterad 16 Feb 2011

Foto: Urban Brådhe


klar

Artikellänk är kopierad

BLOGGAR. Cardigans frontfigur Nina Persson går i Greta Garbos fotspår och börjar jobba på PUB. Men istället för att stå i kassan ska den stilmedvetna sångerskan tillfälligt bli varuhusets ansikte utåt. Nina kommer både modeblogga och designa skyltfönster.– Jag vill skapa en rolig plattform för folk att ägna sig åt mode på, säger Nina Persson, som inspireras mer av film än glassiga modetidningar.

Nya PUB riktar sig till storstadsmänniskor mellan 20–30 år och varje våningsplan kommer att ha en egen inriktning. Olika kändisar kommer att avlösa varandra som bloggare och inför invigningen av det översta våningsplanet i september satsar man hårt på att nå en hög hipphetsfaktor. Fram till årsskiftet kommer Nina Persson utöver att leverera modetips även agera inköpare och stå för mycket av inredningen.Men modejobbet betyder inte att hon lägger musikkariärren på hyllan. – Absolut inte. Men jag har alltid gillat mode och just nu passar det bra att testa nya grejer.

klar

Artikellänk är kopierad

Josefin Michanek
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro