ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nina tippar nervig Andra Chansen

Nina Andrén · 1 Mar 2014
Uppdaterad 1 Mar 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Nina hoppas på att JEM tar en av platserna till nästa veckas final.
Nina hoppas på att JEM tar en av platserna till nästa veckas final.Foto: Gustav Gräll

Då var veckans Uppsnack avklarat. Tiden verkligen springer i väg när man sitter där i green room. Fanns ju mycket mer Ronny och jag hade kunnat prata om. Nästa år får de förlänga programmet till en halvtimme. Minst.

Ja, nu har man ju sett och hört de här låtarna x antal gånger och nött och blött hur det ska gå i Andra Chansen. Men det är ju helt omöjligt att ens vara i närheten av att sia om vem som möter vem i dueller.

Om vi börjar med vilka som torde falla ut i första omgången.

Ellinore Holmer, State of Drama och Ammotrack säger jag då för att ha något att säga.

Det betyder i så fall att Helena Paparizou, Outtrigger, Linus Svenning, Martin Stenmarck och JEM ställs mot varandra i någon konstellation och en blir femma och åker ut.

Mitt drömscenario vore om Paparizou och JEM blir veckans vinnare men jag tror att Linus Svenning vinner valfri duell. Vem han än ställs mot tror jag att han drar det längsta strået. Därför hoppas jag innerligt att han slipper duellera mot Helena.

Usch, jag har redan börjat kallsvettas inför kvällen. Samma visa varje år. Jag blir så nervös över de här hemska duellerna att jag brukar behöva låsa in mig på toaletten en stund. Det funkar ju inte i dag när jag chattar och direktrapporterar på metro.se.

Så håll mig sällskap och lugna ner mig när det blir för jobbigt, okej?! Sen röstar ni banne mig på de bästa låtarna också!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro