ANNONS
ANNONS
Logo

FÖRKLARAR FÖRÄNDRINGEN

Nina tippar veckans resultat

Nina Andrén · 8 Feb 2014
Uppdaterad 8 Feb 2014

klar

Artikellänk är kopierad

Nu har jag spelat in veckans avsnitt av Uppsnack med Clara Henry och Schlagerprofil-Ken. Roligt snack! In och titta och ladda inför kvällen.

Sen var det ju det här med tippning. Jag sa att jag skulle sova på saken i går. Kände mig lika förvirrad i morse när jag vaknade.

Sanna Nielsen är solklar men vem hänger med henne till Friends? Så ofantligt svårt att spå resultat den här veckan. I Malmö tippade jag ändå 3 av 4 i toppen men i och med att folk röstade bort Helena Paparizou kan precis vad som helst hända i kväll. Vill ni ha fler skrällar eller rutinerade artister? Gah, mitt huvud sprängs nästan så mycket snurrar det.

Kan vi börja med bottenskiktet?!

Pink Pistols blir sist. Manda sjua.

Men sen?

Till final: Sanna Nielsen och JEM

Andra Chansen: The Refreshments och Little Great Things

Femma: Martin Stenmarck

Vilket betyder att Panetoz tråkigt nog måste komma sexa.

Har nog aldrig någonsin varit så här osäker men jag kan ju inte hoppa över en tippning, hur skulle det se ut. Det är upp till er som tittar och ringer in och röstar ifall jag borde avgå som expert efter det här eller om vi förstår varandra.

Så länge ni vill ha Sanna Nielsen i final är jag nöjd.

Glöm inte bort att titta in på metro.se i kväll och följ min liverapportering, ställ miljoner frågor och chatta med mig under hela sändningen.

Allt är upplagt för en sjukt spännande tävling!

klar

Artikellänk är kopierad

Nina Andrén
NyheterÅsiktGo!ViralgranskarenMetrojobbMetro Mode

© Copyright 2019 Metro Media House AB. All information på metro.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa Metro vid citering.

metro